Win jij die €50,-?


Op dit moment liggen er door heel Rotterdam 80 gekleurde ‘Hidden Cash Pasjes’ van PasNL op de grond verspreid. Één van deze pasjes is €50,- waard. Wanneer jij dit pasje vindt en de QR code als eerste scant, win jij €50,-

Wat moet je doen? Ga op zoek naar de ‘Hidden Cash Pas’, welke ergens in Rotterdam ‘verborgen’ ligt. Hints zorgen er voor dat je meer kans maakt om als eerste de pas en dus de €50,- te vinden.

Download de PasNLapp, voeg de ‘Hidden Cash Pas’ toe en je vindt de hints in de berichten. Daarnaast kun je ook onze facebookpagina ‘Pasnl Loyalty’ in de gaten houden

Op deze Facebook pagina zullen wij posten wanneer er een nieuwe hint in de app beschikbaar is en daarnaast zullen deze zelfde hints 2 uur na het verschijnen in de app ook op Facebook worden gepost.

Wanneer jij het ‘Hidden Cash Pasje’ die €50,- waard is hebt gevonden, hoef je alleen maar de QR code te scannen met je telefoon. Je zult dan automatisch naar een webpagina worden doorgelinkt waar je jouw gegevens achter kunt laten. 50 euro verdienen was nog nooit zo makkelijk.

Voor meer informatie zie onze website: www.pasnl.nl